Opening infoshop in Sociaal Centrum

Zoals afgelopen zaterdag bekend is gemaakt heeft het Krakerscollectief Tilburg een pand gekraakt aan het Stadhuisplein 350. Maandag werd een spannende dag en nu beginnen er zich in het Sociaal Centrum activiteiten te ontwikkelen waaronder de opening van een infoshop door Occupy Tilburg komende zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. Het is de bedoeling dat de infoshop met vrije inloop op de begane grond iedere zaterdag en dinsdag van 13.00 tot 17.00 uur en donderdag van 18.30 tot 21.30 uur geopend is.

Inmiddels is het kampement van Occupy Tilburg volledig opgeruimd. De algemene vergaderingen van Occupy Tilburg zullen dan ook plaatsvinden in het Sociaal Centrum, voortaan alleen op dinsdag om 20.00 uur. Kom vooral eens langs tijdens de openingstijden van de infoshop.

Wat: Infoshop
Wanneer: tot nader orde
gesloten
Waar: Tilburg, Sociaal Centrum, Stadhuisplein 350

Enkele foto’s van de infoshop in het Sociaal Centrum aan het Stadhuisplein 350 in Tilburg: