02/05 20-22u Tilburg: info over Blockupy Frankfurt

In heel Europa wordt opgeroepen tot massale protesten in Frankfurt, de zetel van de Europese Centrale Bank. Van 16 tot en met 19 mei zijn er actiedagen gepland tegen het crisis-regime van “de Trojka”; de Europese Centrale Bank, het Internationaal Monetair Fonds en de Europese Unie. Lokale strijd verbind zich in Frankfurt voor deze transnationale opstand tegen de aanvallen op onze vrijheden, banen, en middelen van bestaan.

Wil jij mee doen aan deze actiedagen, laat je van te voren dan goed informeren. We zullen eerst een inleiding gegeven over waarom er weerstand nodig is tegen “de Trojka”. Vervolgens wordt deze actie in de context geplaatst van eerdere Europese mobilisaties inclusief videomateriaal. Verder zal er natuurlijk zoveel mogelijk informatie gegeven worden over wat je kunt verwachten en hoe je het beste deel kunt nemen aan #Blockupy Frankfurt!

Wat: Infobijeenkomst over Blockupy Frankfurt
Wanneer: woensdag 2 mei van 20.00 tot 22.00 uur
Waar: NS-plein 5, Hall of Fame, Tilburg
Contact: actie@georganiseerde-weldaad.nl