24/03 14-17u Tilburg: Info middag kapitalisme en M31

Occupy Tilburg en Vereniging Weldaad organiseren gezamenlijk een informatiemiddag over kapitalisme en het verzet daartegen, met name aan de hand van de situatie in Griekenland. De informatiemiddag vindt mede plaats in de aanloop van een Europese Actiedag tegen Kapitalisme. Die zal een week later, zaterdag 31 maart, plaatsvinden met onder meer een landelijke demonstratie in Utrecht.

Het programma bestaat uit de lezing “Kapitalisme, crisis, verzet: Griekenland als voorbeeld” door Peter Storm (Occupy Tilburg) en informatie over de demonstratie M31 en het internationale karakter daarvan. Ook is er gelegenheid tot discussie, onderlinge kennismaking en een drankje aan de bar. De toegang is gratis.

Op 31 maart zal er vanuit Tilburg busvervoer naar de demonstratie in Utrecht zijn. Buskaarten zijn op de infomiddag beschikbaar voor slechts €10 per persoon, heen en terug.

Wanneer: zaterdag 24-03-12 van 14.00 tot 17.00 uur
Waar:
Tilburg, Hall of Fame, NS-plein 5

Facebookevent infomiddag M31 Tilburg