7 mei: Tilburg samen sterk tegen Pegida – diverse acties om te laten zien waar Tilburg voor staat

Op 7 mei wordt door de extreem rechtse Pegida gedemonstreerd in Tilburg, waarschijnlijk op het Willemsplein, met een boodschap van haat tegen moslims, vluchtelingen, migranten, mensen die ‘anders’ zijn.

Na afloop van deze Pegida demonstratie willen wij tezamen komen op (de gewijzigde locatie:) het Burgemeester Stekelenburgplein (het plein met de fonteinen aan de achterkant van Centraal Station) om opnieuw verbinding met elkaar te maken, vanaf 17.00u.
Mensen van diverse achtergronden mogen elkaar ontmoeten en met elkaar in echt contact en echte verbinding komen.
We willen iedereen oproepen om van 17.00 tot 18.00u een stil protest te houden op het Burgemeester Stekelenburgplein en een kring te maken voor een wereld waarin haat en verdeeldheid niet meer nodig zijn.

Eerder op de dag zal er ook andere actie gevoerd worden onder de naam Zeg NEE tegen Pegida in Tilburg om te bepalen wat tijdens de haatdragende optocht gedaan kan worden. Houd hiervoor https://afanoordbrabant.noblogs.org/ in de gaten, de actie staat los van onze bijeenkomst om 17.00u

We hopen jullie te mogen ontmoeten op 7 mei. Info:http://www.facebook.com/events/273891183068605/