Meedoen

Waarom zou jij meedoen?
Weldaad wil samen met anderen verder bouwen aan oplossingen en alternatiev
e manieren om de samenleving in te richten die leiden tot een eerlijkere en betere wereld. Hoe meer mensen meedoen , hoe groter onze slagkracht. Wij zijn gelijkgestemde mensen die op verschillende manieren werken aan dezelfde idealen. De meest uiteenlopende persoonlijkheden werken op een vruchtbare manier samen; doeners en denkers, praters en schrijvers, niet-stemmers en partijleden. We inspireren elkaar, leren van elkaar en nemen elkaar werk uit handen.

Iedereen die meedoet is zoals ieder mens gelijk ongeacht op welke manier je zou meedoen. Niemand wordt in een hokje gestopt. Daarom doen wij niet aan leden, leiders en lidmaatschap maar simpelweg aan ‘ondersteuners en participanten’. Wij zijn een veelzijdige organisatie met ruimte voor eenieder zijn eigen kwaliteiten, interesses en mogelijkheden. Vandaar dat er ook vele manieren zijn om te participeren in en/of ondersteuning te geven aan Weldaad.

Hoe kun je mee participeren?

  • Start zelf een passend initiatief/actie en vorm een werkgroep of blijf autonoom en maak gebruik van onze kennis, middelen en netwerk. Zie voor meer info: Over ons > Organisatie.
  • Help en denk mee tijdens voorbereidingen van een activiteit. Krijg info via de Wagenda.
  • Neem deel aan een activiteit van of ondersteund door Weldaad.
  • Uit je solidariteit met en aan een initiatief/actie.

Hoe kun je ondersteuning geven?

Digitaal:

  • Promoot (onderdelen van) de website
  • Vertaal teksten vanuit ‘toe aan vertaling’

Financieel:

Voor vragen en informatie:
info@georganiseerde-weldaad.nl