Weggeefwinkel Noppes

DE ENIGE WINKEL IN TILBURG WAAR GELD GEEN ROL SPEELT


We hebben allemaal wel spullen die thuis maar in de weg liggen. Op zolder, in de gang, in de schuur. “Toch zund om weg te mikke!” U zou er best iemand anders blij mee willen maken maar u weet niet wie, hoe en waar?

Breng het naar Noppes en wij geven het gratis weg!

Misschien komt u in de winkel nou net dat ene leuke jasje tegen, wat bierglazen die u nog nodig had of een toetsenbord, want laat u nou net van plan zijn geweest een nieuwe te kopen bij de elektronicazaak om de hoek. Zo heeft u toch maar even wat euro’s bespaard. En ook niet onbelangrijk: u heeft deelgenomen aan recycling, zo dragen we met zijn allen een steentje bij aan een beter milieu!

De weggeefwinkel is voor iedereen, zowel om te geven als te nemen.

Zoekt u iets specifieks, vraag het aan een van onze vrijwilligers. Misschien ligt het wel in de winkel! Er is ook de mogelijkheid een advertentie te plaatsen op het prikbord om zowel spullen aan te bieden als te vragen.

Spullen kunnen gebracht worden tijdens openingstijden van de winkel.

Denk hierbij aan spullen voor huis & inrichting, speelgoed, kleding, boeken etc.
Meubels zijn vanwege de beschikbare ruimte beperkt inleverbaar. Graag vooraf informeren.
We nemen enkel bruikbare spullen in ontvangst. Kapotte en vieze spullen/kleding nemen wij niet aan.

Dit initiatief is op touw gezet door een groep Tilburgers, jong en oud. Zij zetten zich in voor het creëren van meer vrijplaatsen bij wie milieu en welzijn hoger in het vaandel staan dan geld.

Neus gerust lekker rond, koffie en thee staan voor u klaar!