Uitgaves

Tijdschrift ?/! #2

Het is een hoop gedoe geweest, maar het is er dan toch van komen: in “De Nacht van de Hete Herfst”, die de Tilburgse Anarcho Sociëteit organiseert van 8 op 9 September in Het Duvelhok, is de langverbeide nieuwe editie van het magazine “?/!” gepresenteerd!
Klik hier voor de digitale versie van ?/!#2

Download Tijdschrift ?/! als PDF:

Digitale versie #1 juni 2011
Druk versie #1 juni 2011

Volledig artikel uit #1:
Bolivia and the struggle for water


Drukinstructies voor Tijdschrift ?/! :

1) 100% op A4 en zwart-wit
2) Omdat pag. 2 de achterkant van pag. 1 etc. is:
- niet luxe printer: eerst de oneven pagina’s printen en dan op achterkant de even pagina’s
- luxe printer: eigenschappen > afdrukstand= staand, dubbelzijdig afdrukken= over korte zijde omslaan, pagina volgorde= vooraan beginnen, pagina’s per vel= 1.
- luxe kopiëren:
print het tijdschrift oneven uit, leg de blaadjes op zijn kop weer terug in de printer lade (let hierbij op dat het blad dat er als laatste uit is gekomen weer onderaan moet liggen), print nu het tijdschrift even uit.  Je hebt nu één tijdschrift. Leg alles weer op volgorde (laatste printblaadje moet bovenop komen, controleer dit even met het pdf bestand ernaast). Leg het tijdschrift in het geheel bovenop (voor kopieergleuf). Druk op kopiëren van 2-zijdig naar 2-zijdig.
3) Als je een groot nietmachine hebt: twee keer nieten in het midden van pagina 1 (zie lijn) en dan pas omvouwen.

Groot formaat = Muurkrant!

Ben je in de gelegenheid om A3 te printen? Print dan (enkele pagina’s van) de digitale versie vergroot in A3. Plak dit met behangplak op je muur of andere creatieve plekken!