Video

21-10-10 Brabants Dagblad TV; Ontruiming zonder gooien van stenen en verfbommen
Het gekraakte pand aan de Huub van Doorneweg in Tilburg is woensdag na aanzegging door de gemeente en de politie ontruimd. De krakers verlieten zonder verzet het pand.

21-10-10 Brabant10; Ontruiming kraakpand
De ontruiming van het gekraakte kantoorpand aan de huub van Doorneweg in Tilburg is dinsdag rustig en vriendelijk verlopen.

21-10-10 Omroep Brabant LIVE; Krakers rustig uit kraakpand Tilburg gegaan
De krakers aan de Hub van Doorneweg in Tilburg krijgen tot tien uur de kans het pand te verlaten. Het is een leegstaand pand van de gemeente en staat naast het Ibis Hotel. Het is op 25 september gekraakt. Tot nu toe verloopt de ontruiming door de politie rustig.

18-10-10 Verse Pookoe; Op bezookoe bij het Krakerscollectief Tilburg.
Een diepte interview over het Krakerscollectief. De totstandkoming, samenstelling, acties en toekomst van het collectief met motivering en ideologisch inzicht.

27-09-10 Brabant10; Protest middels kraakacties in Tilburg en Breda tegen falend leegstandbeleid.
Volgens de krakers zou de gemeente haar leegstaand vastgoed op een eerlijke manier in gebruik moeten geven en ook woningcorporaties en commerciële vastgoedeigenaren daartoe moeten aansporen. Zolang de leegstandsproblematiek of woningnood voortduurt en malafide anti-kraakbureaus of speculanten daarvan misbruik maken is kraken volkomen te rechtvaardigen.

01-02-10 Freshvids; Krakers starten weggeefwinkel
Spullen voor niks, gratis, noppes. Krakerscollectief Tilburg heeft een pand gekraakt aan de Lange Nieuwstraat 53, om er een weggeefwinkel te starten genaamd ‘Noppes’.

17-01-10 Brabant 10 nieuws; Krakers in Tilburg starten offensief
Sinds dit weekend heeft een grote groep krakers een pand aan de Lange Nieuwestraat in Tilburg heeft bezet. Het Tilburgs Krakerscollectief deelde mee dat het niet bij deze ene kraak zal blijven. Ze uiten met hun acties onvrede over de nieuwe anti-kraakwet en het voorstel van de Tilburgse VVD om alle kraakpanden in de stad te ontruimen.