Workshops

Deze workshops worden gratis aangeboden via/door Weldaad en zijn erg handig voor het ontwikkelen van bepaalde technieken en vaardigheden. Deze kunnen gebruikt worden door jou als individu en ook als extra ‘gereedschap’ in de strijd voor een eerlijkere en betere wereld. Mocht je zelf een workshop of lezing gratis willen aanbieden dan kan dat via ons netwerk en faciliteiten. Neem dan contact op met workshops AT georganiseerde-weldaad.nl

Workshop “Rondschrijven”

Bij Weldaad wordt veel geschreven: persberichten, spandoeken, manifesten, slogans, website, Facebook, magazine, posters… Een groot deel van de manieren waarop we onze visie naar buiten toe uitdragen heeft op de een of andere manier te maken met tekst. Tegelijkertijd merken we keer op keer dat het moeilijk is om die ideeën op een heldere, kernachtige manier samen te vatten. Soms vervalt men in droge teksten vol moeilijke woorden, soms formuleren we dingen juist te kort door de bocht. Op beide manieren verliest de boodschap aan kracht.

Er zijn technieken om samen, spelenderwijs te schrijven, waarbij het altijd tot bruikbare teksten komt. Deze technieken, gebaseerd op associatie en elkaar inspireren, worden behandeld. Iedereen kan meedoen, je hoeft geen speciale vaardigheid met betrekking tot taal te hebben. De workshop is er juist op ontwikkeld om ieders talent maximaal tot uitdrukking te laten komen. Dus, wil jij je schrijverscapaciteiten verder ontwikkelen, vind je dat Weldaad teveel taaie geschriften uitkakt of wil je gewoon eens een frisse wind door je hoofd laten waaien en iets nieuws proberen? Wees dan welkom!

Wat: Workshop “Rondschrijven”
Wanneer: wordt binnenkort weer gepland, stuur alvast een mail..
Waar: NS-plein 5, Hall of Fame, Tilburg
Contact: redactie AT georganiseerde-weldaad.nl

Workshop Digitale Beveiliging

Leer hoe je privacy gevoelige data (fysieke data op de pc) en communicatie (mail en internet) kunt beveiligen tegen ongewenste meekijkers. Het is handig maar niet verplicht om je eigen laptop/pc mee te nemen. Een aparte afspraak kan ook, stuur daarvoor een mail!

Wat: Workshop Digitale Beveiliging
Wanneer: bij genoeg animo, stuur een mail
Waar: Tilburg

Contact: workshops AT georganiseerde-weldaad.nl